Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Toyota Supra MKIII

o Navštíveno 2040x o
o 19.10.2006, 15:09 | Only_One
Slovenský kamarád mě poprosil abych zvěřejnil jeho inzeráýt na autíčko. Jedná se o Toyotu Supru MKIII rok výroby 88-89, Motor 3,0 R6 Turbo, Kompletní elektrická výbava od elektrických oken, zrcátek, elektricky stavitelných sedaček snad všemi směry :o) až po elektricky stavitelné tlumiče a klimu. Vozidlo je řekl byc ve velmiu slušném stavu. Motor je vybaven BOWíkem od Bidrina MKIV, autíno dostalo kompletní nerezovej výfuček, Na nějakých opravách se podílel český supromil "Idahoo". Vozidlo je k míní za cca 100 000kč. Kontak na majitele který se trvale pohybude v CZ 776 21 69 84 (oskar) odepisuje i na sms ;o). Dohoda samozřejmostí a výmena také možná . Icq na mě 264 274 836 pokud budu vědět odpovím

foto k příspěvku  od Only_One

o 19.10.2006, 15:09 | Only_One

o 19.10.2006, 15:10 | Only_One

o 19.10.2006, 15:10 | Only_One

o 19.10.2006, 15:12 | Only_One | Upraveno: 2006-10-19 15:12:26
Je to ohromnej koráb, který má ale odpovídající sílu. Hifisty by mohlo zajímat že to má vohromnou baterku ; ) :D :D a místa v kufru je taky dost :)
o 19.10.2006, 18:18 | FD_Ondra
OT: co kamarádovi udělala že si zaslouží tak hnusnej předek? :-(
o 19.10.2006, 20:10 | coroner
OT: jj ten předek je fakt příšernej, ale sehnat přední nárazník na MKIII a přehodit nebude problém, pokud je auto jinak OK.
Tohle auto konkrétně neznám, ale o rok mladší supřičkou jsem svého času taky jezdil a doporučuji. Svezení krásný, já do té své ale dával cca 100t ročně na údržbě a opravách, takže levná sranda to není. Ale ještě teď na ni občas se slzou v oku vzpomínám.
o 19.10.2006, 20:51 | Akordýsek
sorry za ot ale cos tam dával za 100000?
o 19.10.2006, 21:14 | coroner
Akordýsek: To auto jsem používal každodenně 9 měsíců v roce, jako jediný auto po dobu dvou let. (Na tohle nemá cenu kupovat zimáky i přes ně v zimě nepoužiotelný, takže jsem to řešil formou hundrtka s STK na čtyři měsíce - vrakoviště :o). A to i v dost nevhodným režimu, tenkrát cca 20km denně do školy a 20 z5, což se nestačí ani prohřát, takže špatný. Na a díly origo toyota. Člověk by neřekl co stojí blbý náplně a filtry, když chce člověk dodržet specifikace nebo dát lepší do převodovky, diferáku s omezenou svorností.... Jinak je to starý auto, co chce investice, dělaly se lágry, těsnění pod hlavu, rozvody, spojka, komplet přední čepy, geometrie, tlumicě, repase turba (nepovedená), kvůli jinýmu turbu koupený celý auto na ND. Výfuk, kotouče, 2xdesky, opravy laku, vaření podběhu, nástřik spodku, měnily se komplet hadice chladícího okruhu-steřelý, atd. Ono se to nezdá, ale na tohle auto to nejsou korunový položky....
Když pak skončila s třikrát prasklou hlavou, zralá na výbrus a překroužkování šla do světa za směšnou cenu. Až mě to občas mrzí. Šel jsem do novýho auta, kam se leje prakticky jen olej a benzím, ale věřím tomu, že líp než v Supře se už nesvezu.
o 19.10.2006, 21:21 | coroner
No když to tak po sobě čtu, tak je to až moc OT a prodeji téhle káry to nepomůže, takže předpokládejme, že Akordýsek to četl a admin by to mohl promáznout od 18:18 prakticky všechno. Díky
o 20.10.2006, 07:12 | Only_One
OT mi naprosto nevadí :) tohle auto není pro každého. Vysloveně to je srdeční záležitost. Kdo se v tom svezl tak pochopí že ty náklady ač nevratné stojí za to :o)
o 20.10.2006, 10:39 | Nismo.Power
předek neni tak hroznej jinak vážně srdeční záležitost....... jako moje 200sx kde se mi náklady taky nevrátěj ale to zrychlení za to stojí přesně jako u týhle tojoty ! :)
o 20.10.2006, 10:55 | Cormi
Kdo viděl na vlastní oči v akci, ví o čem tady Only_One mluví... kdo neviděl, neuvěří... je to bestie :-) V reálu vypadá mnohem líp než na těchhle fotkách ;-)

Těch 100k za káru s takovym potenciálem je hodně slušná cena...
o 20.10.2006, 13:17 | Petrando
o 20.10.2006, 14:27 | Dave Reza
jaký to má zrychlení když tu vo tom je řeč ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3097 sekund.